zondag 14 december 2014

Wat vind jij?

Jawel, het is weer zo ver: ik ben weer volop aan het haken. Ongeveer een half jaar geleden heb ik ook met zogenaamde Granny Squares een dekentje gemaakt en daar heb ik nu weer zin in.

Het is heel lekker om van die kleine vierkantjes te haken. Je kunt het overal doen, zonder dat je nou direct zo'n grote lap meezeult. Het heeft ook iets meditatiefs voor mij, vaak begin ik te haken wanneer mijn hoofd vol zit. Dat hoeven geen vervelende gedachten te zijn, maar het is wel vermoeiend zo'n alsmaar doordenkend hoofd. Net als op het plaatje hiernaast lijkt het of er met het verwerken van de draad ruimte komt in mijn hoofd en daardoor mijn gedachten tot rust kunnen komen... Ach ja...

Terwijl ik vrolijk aan het haken ben tot ik een ons weeg(!!!), vraag ik me natuurlijk af hoe het dekentje eruit moet gaan zien. Ik heb drie ontwerpen gemaakt die ik hieronder plaats. Mijn vraag aan jou is: welke gaat het worden als het aan jou ligt?

A
B
C

4 opmerkingen:

 1. Ik twijfel tussen B en C. Ik ben benieuwd wat het gaat worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank voor je reactie. Ik weet zelf nog niet wat het gaat worden, maar ik heb nog even de tijd, eerst al die lapjes haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zou voor de middelste kiezen.. Ik zie het zo : een relatie tussen 2 mensen waarin je ieder een eigen individu bent maar wel lekker naast elkaar, elkaar ondersteunend ieder vanuit zijn eigen kracht... en dat geeft rust, een ordening die speels isen daarmee structuur in de wereld om je heen.
  Dat is wat ik in de middelste zie,
  Veel plezier met al je lapjes .en een warme groet,

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Monique, ik zie nu pas je reactie. Wat een mooie gedachte...dat zou hem nou best wel eens kunnen worden dankzij jouw uitleg ;)

  BeantwoordenVerwijderen