maandag 7 maart 2016

Theedrinken op zijn leukst

Heb je ook zo'n hekel aan zo'n groot metalen theeëi? Ik vind ze lomp en onhandig. Ik dronk dan ook heel lang geen losse thee, maar nu heb ik iedere dag lol als ik thee drink.
Lol met mijn theemannetje. Hij is ideaal, ik stop de losse theeblaadjes in zijn broek, doe zijn bovenlijf er weer op, en hang hem vrolijk in mijn glas. Is de thee sterk genoeg dan hang ik hem even in een beker.
Deze foto's zijn niet scherp maar je ziet genoeg om een idee te krijgen. Ik drink hier hibiscusthee waardoor het er wat bloederig uitziet. De meeste lol heb ik wanneer ik het mannetje helemaal onder duw en hij voorover buigt. Er komen dan bellen uit zijn broek... hij laat dus windjes... hahaha. Als je niet wordt als de kinderen...

Dat geldt ook voor de volgende foto. Een van mijn favorieten: Gisteren vierden we de verjaardag van mijn allerliefste en een van de vrienden had zijn zoon meegenomen en zijn zoontje had zijn theeservies meegenomen. Op deze foto zie je grote stoere papa in gesprek met een kindertheekopje in zijn hand. Aandoenlijk.
 Zo leuk kan theedrinken dus zijn.


1 opmerking:

  1. Wat mooi en bijzonder leuk beschreven. En vooral die foto met dat kleine theekopje. Hoe lief.

    BeantwoordenVerwijderen